bliss button boven

 

Bliss Box is een carddeck die bestaat uit 51 kaarten en een uitleg boek.

De kaarten kun je gebruiken om antwoorden op “levensvragen” te ontvangen.
Dagelijks kun je een “kaart” trekken om inzicht te krijgen.
De kaarten zijn gemaakt op basis van de 7 chakra’s (energiepoorten) die ieder mens heeft.
De kaarten zijn prachtig geïllustreerd door de Mexicaanse kunstenares La Morse.

Het boekje in het doosje geeft uitleg over iedere kaart door middel van een praktische uitleg, yoga oefeningen, meditatie, visualisatie.

De Bliss Box is er in een Nederlandse en een Engelse versie.

Momenteel uitverkocht!

De 500e Bliss Box is verkocht en op dit moment zijn alle Bliss Boxen uitverkocht. We werken hard aan de release van de nieuwe Bliss Box in samenwerking met uitgever Aurora.

Worth waiting for!

Bedankt voor je interesse in de Bliss Box 2.0. Ik heb ervoor gekozen om alle geleerde elementen uit mijn journey so far te integreren in deze vernieuwde versie van mijn card deck. En dat niet alleen: de afgelopen maanden heb ik via Instagram jullie gevraagd naar zaken waar je tegenaan loopt, in je leven als vrouw en als ondernemer. Al deze inzichten heb ik verwerkt in de nieuwe kaarten. Zo zijn er 7 nieuwe kaarten bij gekomen op het gebied van "zichtbaarheid" ik zal je stimuleren om jezelf zichtbaarder te maken op jouw eigen authentieke manier. Verder is Bliss nu écht realistisch geworden met 8 "schaduwkaarten". Zonder donker immers geen licht. Ik ben heel verheugd met deze ontwikkeling; dit geeft een veel realistischer beeld van hoe ik een Blissfull leven voor me zie.
Vul hieronder jouw gegevens in en je bent als eerste op de hoogte van de lancering!

red
Blisbox kaart

☾ Brake down your barricades
☆ Unleash your feminine power
☾ Awaken your true spirit
☆ Connect to the divine
☾ Speak your truth
☆ Pleasure as bonus

Blissbox
Blissbox
Blissbox

INLEIDING BLISSBOX

Mijn Bliss Box is met liefde geïllustreerd door Arsenia, een intuïtieve kunstenares uit Mexico. Idere kaart bevat ongelofelijk veel symboliek: yin en yang, vrouwelijk of mannelijk. Naar binnen of naar buiten gerichte energie, de standen van de maan, chakra's, emoties, verlangens, seizoenen, archetypen en nog veel meer. Volg vooral je eigen gevoel. Laat de kunstwerkjes op je inwerken en je eigen intuïtie activeren.

INHOUD
In totaal zijn er 51 kaarten vol Bliss:
7x7 inzichtkaarten; 1 ja-kaart en 1 nee-kaart

Iedere set bestaat uit 7 kaarten in 7 kleuren:
rood - oranje - geel - groen - blauw - indigo - wit/goud

IEDERE SET KENT 7 ONDERWERPEN
✬  Wat is je verlangen?
✬ Waar zoek je naar?
✬ Jouw superpower
✬ Element
✬ Mantra/wijsheid
✬ Maanfase
✬ Archetype

Wat mensen vinden

Bliss cards 103x146 mm

Dana Wildeman

Authentiek Leiderschap

In de consulten die ik met Noël heb, gaat het over hoe ik nog meer vanuit mijn ‘zijn’ kan coachen. Noël creëert met al haar kennis, ervaring en wie zij is als spiritual coach, een super fijne en veilige plek om hiermee te kunnen experimenteren. Wat het mij oplevert is de ervaring dat wanneer ik vanuit mijn ‘0’ punt het contact aan ga met mijn coachklanten, ik zoveel meer waarneem. Vanuit volledige awareness in het hier en nu. We komen op een ander level, er worden diepere lagen aangeraakt en de impact is nog veel groter! Thanks Noël, there is a universe to discover!

Bliss cards 103x146 mm15

Corinne

Huisarts

Zolang ik me herinner is er een ongrijpbare onrust in mij en na een intense relatiebreuk liep ik hier in vast. Onlangs ontmoette ik de lieve Noël. Ik trok de stoute schoenen aan en mailde haar voor een consult. Met een open mind bezocht ik haar thuis. Ik kwam zonder vraag maar vertrok met een antwoord. Eindelijk wist ik waar mijn onrust vandaan kwam. Ik ben hierdoor een grote stap dichterbij mijn hart gekomen.

Bliss cards 103x146 mm24

Jolanda

Rechercheur

Jouw consult heeft me duidelijkheid gegeven in beslissingen die ik heb genomen in het verleden. Met name op het gebied van een relatie. Wat weer extra duidelijk werd is dat je altijd je hart moet volgen. Jij hebt me geholpen inzicht te krijgen hoe ik beslissingen nam en dat dit niet per definitie verkeerd was. Omdat ik mijn hart liet spreken, maar dat ik ook een enkele waarschuwing niet beantwoord heb en net iets meer aan de ander dacht dan aan mezelf, waardoor ik me uiteindelijk even tekort gedaan voelde. Nu is dat anders. Ik weet dat ik hier voor de ander ben nodig geweest en dat ik ren volgende relatie mijn wensen kenbaar mag maken en op basis van zielsverwantschap toch weer een nieuwe relatie durf aan te gaan, ondanks mijn ervaringen. ❤ In liefde voor mezelf. 🍀

Bliss cards 103x146 mm22

Roosje

Pedagoog

Noël dank je wel voor het richting geven en de boost zelfvertrouwen tijdens onze sessie. Voel me veel meer aangetrokken tot mijn eigen pad en volg meer en meer de weg van mijn hart. Dank je wel voor alle inzichten.

Bliss cards 103x146 mm47

Sonja Zimmerman

Manager

Over de Blissweek mei 2019: Na een paar zware maanden van zorg en verlies van een dierbare en van mijn werk, kwam de blissweek als geroepen. Na een telefoongesprek met Noëlla vooraf waren al m’n angsten en twijfels weg. Na twee dagen van onrust, kwam er een heerlijke rust en ontspanning over mij heen. Ik realiseerde mij tijdens een diner dat ik weer kon lachen als lang geleden. Bevrijdend.
Ik gun iedereen zo’n cadeau aan jezelf.

De week, de plek en de mensen waren hartverwarmend en hebben mijn hart geopend.
Over Noëlla: nog nooit in m’n leven heb ik iemand ontmoet die zo sereen en puur is en die naast haar spirituele gaven ook heel aards is.

Kortom, doen!

Bliss cards 103x146 mm30

Sairien Pol 

.

En zo kwam Bliss op mijn pad.... wauw!! 
Blanco ging ik richting Dronten naar het Bliss Day Retreat. Ik was wat laat en voelde me wat stressig.... 
Toen ik de kas binnenstapte voelde ik me onzeker en onwennig maar buiten je comfortzone gebeurt het, dus hier moest ik even doorheen.
Na een minuut of 10 zijn we relax begonnen. Yoga, de nodige theorie, ademhalingsoefeningen gevolgd door een geweldig lekkere lunch. 
Na de lunch een fijne wandeling door de prachtige natuur.  Wat voelde het allemaal goed en naarmate de dag vorderde kwam ik beetje bij beetje weer bij mezelf. 
Tijdens het middagprogramma boeiende theorie over energie gevolgd door meditatie en het opschrijven en uitspreken van verlangens. 
Als afsluiting samen een lekker drankje gedaan en de mogelijkheid gekregen om vragen te stellen waarbij er al snel een diepgaand gesprek ontstond, mooi.
 
Lieve Noël, dank je wel voor de mooie en leerzame dag.
Dank je wel voor je integriteit en wijsheid.
En dank je wel voor de inzichten die je mij hebt gegeven. 
Mij ga je zeker nog vaker zien.
 

Bliss cards 103x146 mm20

Nicolien Lettinga

Orthopedagoog

Wat een fantastische dag! Onder liefdevolle begeleiding van Noëlla kon ik deze dag weer volledig thuiskomen bij mezelf. Natuur, stilte, yoga, meditatie, gelijkgestemden, heerlijk eten .. het was er allemaal én tot in de puntjes verzorgd. Deze dag was een groot cadeau voor mezelf. Ik heb me meteen ingeschreven voor de volgende Bliss Day Retreat!  

Ask me anything...