Bliss =

EMBODY YOUR BLISS | 7 FEBRUARI 2020


SACRED GATHERING
vrijdag 7 februari van 10:00 uur tot 16:00 uur
Nettl in Kraggenburg

 

DAG THEMA:
Embody your Bliss.

Geef uiting aan jouw ziel: waarom ben je hier?

Je zielsmissie ligt zo in lijn ligt met je ziel en daarom is het heel erg lastig om dit voor jezelf te kunnen doorgronden en om daar de juiste acties aan te verbinden. Dan is deze dag SPECIAAL voor jou! In een kleine intieme setting in een prachtig natuurgebied gaan we samen de stilte in om de verbinding met jouw ziel te leggen: waarvoor is ze hier werkelijk en wat wil er door jou tot uitdrukking komen? waar zit hier nog de blokkade? Dit is voor mij heel zichtbaar in energie en dat is wat ik voor je zal doen deze dag: ik download het profiel van jouw ziel en leg de verbinding tussen jou en je hogere zelf en leer je hoe je deze verbinding kunt versterken.

Je weet wie je bent en wat je kunt; daar heb je al jaren ervaring in. Je dienst of product staat als een huis.
Je coacht mensen of bent een echte healer of masseur. Regelmatig voel je dat er een groter plan voor je klaar ligt en heb je gedachten als “mijn werk is niet meer zo bevredigend” en “ik heb het gevoel dat het groter mag, meer!”. Maar ook: “ik voel ergens een blokkade maar kan er mijn vinger niet op leggen”.

Deze dag heb ik speciaal gecreëerd om met gelijkgestemde hooggevoelige vrouwen samen te komen in een prachtig natuur gebied, in de stilte wil ik je opnieuw verbinden met jouw hogere zelf. En schijn ik mijn licht op jouw zielsmissie: waarvoor ben je hier en wat zit dat nog in de weg.

Ik leer je:
• wat is je zielsmissie; het Profiel van je Ziel
• weer te verbinden met je hogere zelf en het Quantum veld
• wat er nog in de weg ligt van je zielsmissie

We kijken samen naar:
• je blokkades

Voor wie:
• voor hooggevoelige vrouwen die in alignment willen werken
• die uiting willen geven aan hun zielsmissie
• die eventuele blokkades op zichtbaarheid willen opheffen

Lokatie: Leemringweg 19I, 8317 RD Kraggenburg, Netl
Investering: € 185,95 ex btw inclusief lunch
Datum: vrijdag 7 februari 2020 van 10:00 – 16:00 uur

Reserveer jouw plaatsje voor deze speciale gathering hier (let op ik heb voor 8 hooggevoelige vrouwen plek!).

VOOR WIE?

Deze dag is voor de persoon die toe is aan een verandering; meer diepgang en een betere connectie met lichaam & ziel.

• Je gelooft in de zingeving van jouw leven.

• Je vindt dat je zelf verantwoordelijk bent voor de kwaliteit ervan.

• Persoonlijke en spirituele ontwikkeling is je niet vreemd.

• Je inspireert/coacht mensen en zoekt naar een intuïtieve ingang.

• Je wilt daarom leren over intuïtie en de connectie met jouw spirit.

• Je weet dat iedere investering in jezelf altijd rendeert.

• Je bent bereid ruimte te nemen voor jezelf

 

Jij zoekt een diepere connectie met jezelf, zodat je kunt leven vanuit hart en ziel. Je gelooft in een diepere betekenis van jouw leven en bent bereid jezelf te ontwikkelen. Je wilt zijn wie je bent en daar uitdrukking aan geven. Staan waarvoor jij wilt, past bij jou. Intuïtie is belangrijk voor jou en je wilt weer leven vanuit je hart.

Ben jij eraan toe om het pad van jouw ziel te gaan volgen? Meer te leren over jouw intuïtie en hoe je haar kunt inzetten? Zodat je kunt leven in lijn met jouw werkelijke essentie? Moeiteloos, plezierig en vrij, vol overvloed?

Kom dan naar deze heerlijke dag op een prachtige stille plek in de natuur!

Bliss cards 103x146 mm

Dana Wildeman

Authentiek Leiderschap

In de consulten die ik met Noël heb, gaat het over hoe ik nog meer vanuit mijn ‘zijn’ kan coachen. Noël creëert met al haar kennis, ervaring en wie zij is als spiritual coach, een super fijne en veilige plek om hiermee te kunnen experimenteren. Wat het mij oplevert is de ervaring dat wanneer ik vanuit mijn ‘0’ punt het contact aan ga met mijn coachklanten, ik zoveel meer waarneem. Vanuit volledige awareness in het hier en nu. We komen op een ander level, er worden diepere lagen aangeraakt en de impact is nog veel groter! Thanks Noël, there is a universe to discover!

Bliss cards 103x146 mm15

Corinne

Huisarts

Zolang ik me herinner is er een ongrijpbare onrust in mij en na een intense relatiebreuk liep ik hier in vast. Onlangs ontmoette ik de lieve Noël. Ik trok de stoute schoenen aan en mailde haar voor een consult. Met een open mind bezocht ik haar thuis. Ik kwam zonder vraag maar vertrok met een antwoord. Eindelijk wist ik waar mijn onrust vandaan kwam. Ik ben hierdoor een grote stap dichterbij mijn hart gekomen.

Bliss cards 103x146 mm24

Jolanda

Rechercheur

Jouw consult heeft me duidelijkheid gegeven in beslissingen die ik heb genomen in het verleden. Met name op het gebied van een relatie. Wat weer extra duidelijk werd is dat je altijd je hart moet volgen. Jij hebt me geholpen inzicht te krijgen hoe ik beslissingen nam en dat dit niet per definitie verkeerd was. Omdat ik mijn hart liet spreken, maar dat ik ook een enkele waarschuwing niet beantwoord heb en net iets meer aan de ander dacht dan aan mezelf, waardoor ik me uiteindelijk even tekort gedaan voelde. Nu is dat anders. Ik weet dat ik hier voor de ander ben nodig geweest en dat ik ren volgende relatie mijn wensen kenbaar mag maken en op basis van zielsverwantschap toch weer een nieuwe relatie durf aan te gaan, ondanks mijn ervaringen. ❤ In liefde voor mezelf. 🍀

Bliss cards 103x146 mm22

Roosje

Pedagoog

Noël dank je wel voor het richting geven en de boost zelfvertrouwen tijdens onze sessie. Voel me veel meer aangetrokken tot mijn eigen pad en volg meer en meer de weg van mijn hart. Dank je wel voor alle inzichten.

Bliss cards 103x146 mm47

Sonja Zimmerman

Manager

Over de Blissweek mei 2019: Na een paar zware maanden van zorg en verlies van een dierbare en van mijn werk, kwam de blissweek als geroepen. Na een telefoongesprek met Noëlla vooraf waren al m’n angsten en twijfels weg. Na twee dagen van onrust, kwam er een heerlijke rust en ontspanning over mij heen. Ik realiseerde mij tijdens een diner dat ik weer kon lachen als lang geleden. Bevrijdend.
Ik gun iedereen zo’n cadeau aan jezelf.

De week, de plek en de mensen waren hartverwarmend en hebben mijn hart geopend.
Over Noëlla: nog nooit in m’n leven heb ik iemand ontmoet die zo sereen en puur is en die naast haar spirituele gaven ook heel aards is.

Kortom, doen!

Bliss cards 103x146 mm30

Sairien Pol 

.

En zo kwam Bliss op mijn pad.... wauw!! 
Blanco ging ik richting Dronten naar het Bliss Day Retreat. Ik was wat laat en voelde me wat stressig.... 
Toen ik de kas binnenstapte voelde ik me onzeker en onwennig maar buiten je comfortzone gebeurt het, dus hier moest ik even doorheen.
Na een minuut of 10 zijn we relax begonnen. Yoga, de nodige theorie, ademhalingsoefeningen gevolgd door een geweldig lekkere lunch. 
Na de lunch een fijne wandeling door de prachtige natuur.  Wat voelde het allemaal goed en naarmate de dag vorderde kwam ik beetje bij beetje weer bij mezelf. 
Tijdens het middagprogramma boeiende theorie over energie gevolgd door meditatie en het opschrijven en uitspreken van verlangens. 
Als afsluiting samen een lekker drankje gedaan en de mogelijkheid gekregen om vragen te stellen waarbij er al snel een diepgaand gesprek ontstond, mooi.
 
Lieve Noël, dank je wel voor de mooie en leerzame dag.
Dank je wel voor je integriteit en wijsheid.
En dank je wel voor de inzichten die je mij hebt gegeven. 
Mij ga je zeker nog vaker zien.
 

Bliss cards 103x146 mm20

Nicolien Lettinga

Orthopedagoog

Wat een fantastische dag! Onder liefdevolle begeleiding van Noëlla kon ik deze dag weer volledig thuiskomen bij mezelf. Natuur, stilte, yoga, meditatie, gelijkgestemden, heerlijk eten .. het was er allemaal én tot in de puntjes verzorgd. Deze dag was een groot cadeau voor mezelf. Ik heb me meteen ingeschreven voor de volgende Bliss Day Retreat!  

Ask me anything...